Op naar een strategisch sterk Instagram profiel met persoonlijke coaching

Online Instagram training + 2 uur durende 1-op-1 coaching

Eerst volg je de online Instagram training: “van A tot strategische Zet”. Hierdoor post jij voortaan alleen nog maar strategische social media posts die jouw onderneming naar een hoger level tillen! Jouw Instagram profiel krijgt een flinke optimalisatie-slag en jouw captions zijn voortaan on point. Ook weet je eindelijk hoe het Instagram algoritme werkt en hoe je daar het beste op in kan spelen. Na het volgen van de training krijg je een 2 uur durende 1-op-1 coaching sessie (Borrow my Brain) waarin ik jouw Instagram profiel en content persoonlijk advies geef. Deze tijd kan je ook meteen gebruiken om mij design feedback te laten geven op je social media posts en bijvoorbeeld je website en drukwerk.

Let op: deze training is niet voor dummies!

ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram ondernemers gaven gemiddeld een 8,9 de training bestaat uit 9 modules krijg gratis de hulpmaterialen opgestuurd krijg een 1-op-1 coachingsessie (t.w.v. €185) als expert kijk ik mee naar jouw Instagram

Deze zzp’ers en ondernemers gingen je voor

De online Instagram training is voor de lancering al door meerdere zzp’ers en ondernemers gevolgd. Zij weten nu hoe zij voortaan strategisch moeten posten, hoe het algoritme werkt, hoe hashtags werken, hoe je een pakkende caption moet schrijven en nog veel meer! Onder andere deze namen gingen je voor.

Ook de training & coaching volgen
review online instagram training grand cafe goud assen

Wat een leuke training! Ik had continu zin om verder te gaan en was zo benieuwd naar wat er nog meer ging komen. De training zit vol leuke en toepasbare tips voor vele sectoren. Iedereen kent het woord algoritme, maar hoe dit nou eigenlijk precies werkt werd hier heel duidelijk uitgelegd. Daardoor kun je makkelijker Instagram post succesvoller maken. Ook over het schrijven van captions komen er veel fijne tips voorbij met veel voorbeelden. Al met al een aanrader!!

– Demi, eigenaresse Grand Café Goud
review jasmijn studio taupe online instagram training

Ik heb de Instagram training van “A tot Strategische Zet” van Knallr gevolgd! Ik gebruik Instagram al langer, maar ik wilde graag wat meer handvatten krijgen om mijn Instagram strategischer in te zetten voor mijn Fotografie & Beeldbewerkingsbedrijf. Yara geeft praktische tips en voorbeelden.

– Jasmijn, fotograaf en eigenaresse Studio Taupe
review jmr macaron design studio knallr

De online Instagram training is allemaal goed en duidelijk uitgelegd. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en had binnen no time mijn Instagram een professionelere uitstraling gegeven. Op het moment ben ik nog steeds bezig om alle tips en tricks toe te passen in mijn Posts en Stories. Je wordt enthousiast om met Instagram aan de gang te gaan zodra je les 1 heb gehad van deze training! 😃

– Marjon, eigenaresse JMR Macarons
review rouw in de praktijk online instagram training design studio knallr

Eigenlijk deed ik altijd maar wat op mijn Instagram account. Ik ben dan ook heel erg blij met deze waardevolle training! De training zit boordevol tips & tricks die je meteen kunt toepassen. Je merkt dat Yara heel veel kennis heeft. In begrijpbare taal en met veel handige sheets en filmpjes legt ze alles goed uit. Je krijgt veel waarde en uren training voor je geld en door haar enthousiasme vlieg je door deze training heen! Ik ga de komende tijd mijn account even een flinke boost geven!

– Désirée, eigenaresse Rouw in de praktijk

Voordelen van 1-op-1 coaching (Borrow My Brain)

De Borrow My Brain sessie kan je zien als een inspiratie-, brainstorm-, sparring- en ask me anything sessie in één. De sessie is zowel 1-op-1 als met maximaal één collega erbij te volgen.

Wil jij feedback op jouw Instagram profiel, social media content, geschreven social media tekst? Of wil jij liever feedback en advies op jouw website en drukwerk design? In het intakeformulier kan jij een bijlage toevoegen. Voorafgaand aan de sessie duik ik er vast in. Dan kan ik er tijdens de sessie uitgebreidere feedback op geven.

Tijdens de 2 uur durende sessie mag jij mij ALLES vragen over social media, captions/teksten, marketing, drukwerk design, digitaal design en website design. Zo kan jij zelf bepalen of je allround advies wil of specifiek gericht op één (social media) onderwerp.

We gaan aan de slag met één of meerdere vragenstukken of blokkades waar jij momenteel tegenaan loopt. Zodat jij voortaan weer kan knallen met je bedrijf en kan focussen op je eigen klanten in plaats van de vraagstukken of blokkades.

Ik geef ook feedback op problemen/blokkades die je zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten heb. Dat is mooi meegenomen!

Je krijgt de beste tips en tricks van een expert met meer dan 9 jaar social media ervaring om voortaan meer uit jouw bedrijf te halen!

Samen maken we een plan hoe jij de gekregen tips en tricks toe kan passen.

Veelgestelde vragen over de Instagram training

Ik ben al actief op Instagram. Is de training niet te makkelijk / onder mijn niveau?

De training is het meest geschikt voor zzp’ers die weten hoe je een post, reel en verhaal plaatst op Instagram, maar het strategische deel en de slimme tips & tricks nog missen.

Per module gaan we de diepte in en ondersteun ik alle theorie met visuele voorbeelden. Zo is de stof ook te volgen voor zzp’ers die wat minder ervaring hebben met Instagram en is het ook super interessant voor hen die al meer ervaring hebben!

Twijfel je of het aansluit bij jouw niveau? Neem dan contact met mij op. Dan bekijk ik jouw/jullie Instagram account en geef ik een eerlijk advies.

Ik twijfel of jouw manier van uitleggen bij mij past. Kan ik gratis een stukje van de training bekijken?

Ja, je kan gratis module 4 van ruim 40 minuten bekijken. Zo kan jij kennis maken met mijn manier van uitleggen. Interesse? Klik dan hier.

Hoelang duurt het om de hele training te volgen?

De training bestaat uit een introductie (Before You Start) en 9 modules. Deze modules hebben samen 332 slides en duren 3 uur en 44 minuten om te bekijken. Dat is exclusief het uitvoeren van de bijbehorende opdrachten. Als je de opdrachten zorgvuldig uitvoert, ben je in totaal zo’n 5 uur bezig. Tip: je kan elke module ietsjes versneld afspelen (1.25x), dan bespaar je 55 minuten op het bekijken van de modules. Je kan de training zo vaak als je wilt bekijken.

Ik heb nog nooit Instagram gebruikt. Is de training ook voor mij geschikt?

In deze training ga ik niet de basisstappen van Instagram uitleggen. Je leert niet op welke knop je moet klikken om een post te kunnen maken en ik ga bijvoorbeeld niet uitleggen hoe je kan zien hoeveel volgers je hebt. Als je Instagram nog nooit of weinig geopend en gebruikt hebt, is deze training helaas nog boven jouw niveau. Ik geef je graag persoonlijk advies als je twijfelt of de training voor jou geschikt is.

Wat leer ik in de online training?

De online training bestaat uit 9 modules en meerdere opdrachten. Voor deze opdrachten krijg je gratis een contentstrategie-planner t.w.v. €15,95 en de werkbladen opgestuurd.

De volgende onderwerpen (modules) komen aan bod:

01. Je onderneming op de social media kaart zetten.

02. Je Instagram profiel en instellingen optimaliseren

03. Hoe werkt het algoritme nou echt?

04. De 6 hoofddoelen van een zakelijke social media post

05. Help, wat moet ik posten?

06. De 9 stappen-checklist voor het schrijven van een pakkende caption + Hoe gebruik je hashtags optimaal?

07. De checklist voordat je een post, reel en story plaatst

08. Je eigen branding professioneel doorvoeren op Instagram

09. De 12 Instagram do’s & don’ts

Voor welke branches is de training het meest geschikt?

Deze online Instagram training richt zich voornamelijk op zzp’ers, maar ook voor mkb-medewerkers is de training zeer geschikt.

De training is het meest geschikt voor zzp’ers en mkb’ers in de volgende branches:

  • Beauty & verzorging
  • Media
  • Communicatie
  • Onderwijs, training en instructie
  • Kunst en cultuur
  • Informatie en advies
  • Ontwerp en ontwikkeling
  • ICT (Beheer)
  • Toerisme
  • Recreatie
  • Sport en ontspanning
  • Horeca
  • Textiel en mode
  • Bouw, productie en techniek

Wie is de trainer?

Ik, Yara van Schaik, zal jou alle benodigde fijne kneepjes van het Instagram vak leren. Vanaf 2015 heb ik 4 jaar gewerkt als social media reporter voor de Hogeschool van Amsterdam. Daar is mijn liefde voor social media ontstaan en heb ik meerdere cursussen bij grote social media agencies gevolgd. Ook heb ik gewerkt als content marketeer voor BergWerk in Harderwijk, waar ik me dagelijks bezighield met social media. Daarnaast heb ik veel social media posts bedacht, ontworpen en geschreven voor Van Delft Chocolates.

Lees hier meer over Yara en Knallr.

Krijg ik hulpmiddelen thuis opgestuurd om de theorie toe te kunnen passen in opdrachten?

Om de online Instagram training optimaal te kunnen volgen, krijg je de contentstrategie-planner t.w.v. €15,95 + meerdere werkbladen thuisgestuurd. Tijdens de training wordt er verteld wanneer je welk blad gaat gebruiken. Vervolgens kan je er zelf voor kiezen om de werkbladen digitaal uit te werken in een door jou gekozen programma.

Hoe en waar kan ik de modules van de trainingen bekijken?

Nadat je hebt betaald krijg je toegang tot de leeromgeving met daarin alle modules van de training. Per module is er een video waarin alle theorie wordt uitgelegd aan de hand van een visuele presentatie met voorbeelden. Deze video’s staan in de leeromgeving op de website van www.knallrtrainingen.nl en zijn alleen te zien voor deelnemers van de training.

Mag ik de training doorsturen naar anderen?

Ik heb veel tijd gestoken in het bedenken, ontwikkelen, creëren en opnemen van deze uitgebreide training. In totaal heb ik 332 slides gemaakt en ben ik 4 maanden fulltime bezig geweest om deze training te realiseren. Dan is het niet netjes om stiekem de training door te sturen naar andere ondernemers of geïnteresseerden. Daarbij is het ook strafbaar!

Populair

Online training + 1-op-1 coaching (Borrow My Brain)

€344,00 €145,00 korting

€199,00 (excl. btw)

Heel tijdelijk met €145,00 korting
De online Instagram training + een 2 uur durende 1-op-1 coaching sessie
€75,00 korting op de 1-op-1 coaching sessie van €185,00 naar €110,00
Gratis dé A4 contentstrategie-planner thuis opgestuurd t.w.v. €15,90
Gratis de werkbladen geprint opgestuurd om de opdrachten uit te kunnen voeren
9 modules die in totaal 3:44 uur duren exclusief het uitvoeren van de opdrachten
De online training is te volgen in je eigen tempo waar en wanneer je wil
Post voortaan strategisch met de 6 hoofddoelen en de contentstrategie-planner
Straal voortaan professioneel je branding door tot in de kleinste details
Speel voortaan in op de geheime trucjes van het algoritme
Dit wil ik!

Veelgestelde vragen over de Instagram training

Ik ben al actief op Instagram. Is de training niet te makkelijk / onder mijn niveau?

De training is het meest geschikt voor zzp’ers die weten hoe je een post, reel en verhaal plaatst op Instagram, maar het strategische deel en de slimme tips & tricks nog missen.

Per module gaan we de diepte in en ondersteun ik alle theorie met visuele voorbeelden. Zo is de stof ook te volgen voor zzp’ers die wat minder ervaring hebben met Instagram en is het ook super interessant voor hen die al meer ervaring hebben!

Twijfel je of het aansluit bij jouw niveau? Neem dan contact met mij op. Dan bekijk ik jouw/jullie Instagram account en geef ik een eerlijk advies.

Ik twijfel of jouw manier van uitleggen bij mij past. Kan ik gratis een stukje van de training bekijken?

Ja, je kan gratis module 4 van ruim 40 minuten bekijken. Zo kan jij kennis maken met mijn manier van uitleggen. Interesse? Klik dan hier.

Hoelang duurt het om de hele training te volgen?

De training bestaat uit een introductie (Before You Start) en 9 modules. Deze modules hebben samen 332 slides en duren 3 uur en 44 minuten om te bekijken. Dat is exclusief het uitvoeren van de bijbehorende opdrachten. Als je de opdrachten zorgvuldig uitvoert, ben je in totaal zo’n 5 uur bezig. Tip: je kan elke module ietsjes versneld afspelen (1.25x), dan bespaar je 55 minuten op het bekijken van de modules. Je kan de training zo vaak als je wilt bekijken.

Ik heb nog nooit Instagram gebruikt. Is de training ook voor mij geschikt?

In deze training ga ik niet de basisstappen van Instagram uitleggen. Je leert niet op welke knop je moet klikken om een post te kunnen maken en ik ga bijvoorbeeld niet uitleggen hoe je kan zien hoeveel volgers je hebt. Als je Instagram nog nooit of weinig geopend en gebruikt hebt, is deze training boven jouw niveau. Ik geef je graag persoonlijk advies als je twijfelt of de training voor jou geschikt is.

Wat leer ik in de online training?

De online training bestaat uit 9 modules en meerdere opdrachten. Voor deze opdrachten krijg je gratis een contentstrategie-planner t.w.v. €15,95 en de werkbladen opgestuurd.

De volgende onderwerpen (modules) komen aan bod:

01. Je onderneming op de social media kaart zetten.

02. Je Instagram profiel en instellingen optimaliseren

03. Hoe werkt het algoritme nou echt?

04. De 6 hoofddoelen van een zakelijke social media post

05. Help, wat moet ik posten?

06. De 9 stappen-checklist voor het schrijven van een pakkende caption + Hoe gebruik je hashtags optimaal?

07. De checklist voordat je een post, reel en story plaatst

08. Je eigen branding professioneel doorvoeren op Instagram

09. De 12 Instagram do’s & don’ts

Voor welke branches is de training het meest geschikt?

Deze online Instagram training richt zich voornamelijk op zzp’ers, maar ook voor mkb-medewerkers is de training zeer geschikt.

De training is het meest geschikt voor zzp’ers en mkb’ers in de volgende branches:

  • Beauty & verzorging
  • Media
  • Communicatie
  • Onderwijs, training en instructie
  • Kunst en cultuur
  • Informatie en advies
  • Ontwerp en ontwikkeling
  • ICT (Beheer)
  • Toerisme
  • Recreatie
  • Sport en ontspanning
  • Horeca
  • Textiel en mode
  • Bouw, productie en techniek

Wie is de trainer?

Ik, Yara van Schaik, zal jou alle benodigde fijne kneepjes van het Instagram vak leren. Vanaf 2015 heb ik 4 jaar gewerkt als social media reporter voor de Hogeschool van Amsterdam. Daar is mijn liefde voor social media ontstaan en heb ik meerdere cursussen bij grote social media agencies gevolgd. Ook heb ik gewerkt als content marketeer voor BergWerk in Harderwijk, waar ik me dagelijks bezighield met social media. Daarnaast heb ik veel social media posts bedacht, ontworpen en geschreven voor Van Delft Chocolates.

Lees hier meer over Yara en Knallr.

Krijg ik hulpmiddelen thuis opgestuurd om de theorie toe te kunnen passen in opdrachten?

Om de online Instagram training optimaal te kunnen volgen, krijg je de contentstrategie-planner t.w.v. €15,95 + meerdere werkbladen thuisgestuurd. Tijdens de training wordt er verteld wanneer je welk blad gaat gebruiken. Vervolgens kan je er zelf voor kiezen om de werkbladen digitaal uit te werken in een door jou gekozen programma.

Hoe en waar kan ik de modules van de trainingen bekijken?

Nadat je hebt betaald krijg je toegang tot de leeromgeving met daarin alle modules van de training. Per module is er een video waarin alle theorie wordt uitgelegd aan de hand van een visuele presentatie met voorbeelden. Deze video’s staan in de leeromgeving op de website van www.knallrtrainingen.nl en zijn alleen te zien voor deelnemers van de training.

Mag ik de training doorsturen naar anderen?

Ik heb veel tijd gestoken in het bedenken, ontwikkelen, creëren en opnemen van deze uitgebreide training. In totaal heb ik 332 slides gemaakt en ben ik 4 maanden fulltime bezig geweest om deze training te realiseren. Dan is het niet netjes om stiekem de training door te sturen naar andere ondernemers of geïnteresseerden. Daarbij is het ook strafbaar!